function OptanonWrapper() {}

Kleenex® Allergy Comfort™

Bijzonder zacht. Ultra-absorberend.

Ontdek het Kleenex® Allergy Comfort ™ assortiment

Kleenex® Allergy Comfort™ tissues zijn ontwikkeld om je allergiesymptomen te verzachten. Onze tissues zijn bijzonder zacht en ultra-absorberend en kunnen veilig worden gebruikt rondom de ogen. Je kunt je allergieën met vertrouwen te lijf gaan.

Product Kenmerken

0% toegevoegde geurstoffen, lotions, kleurstoffen of inkt
Oogheelkundig getest waardoor ze veilig te gebruiken zijn rond de ogen
Kleenex® Allergy Comfort ™ tissues zijn hypoallergeen en worden geproduceerd met gepatenteerde technologie die pluisvorming en stof vermindert.
Verkrijgbaar in een handige zachte verpakking, klein genoeg voor in een tas maar altijd voldoende voor het hele gezin.

EmptyView

Hoe kunnen deze producten jou helpen?

Kleenex® Allergy Comfort™ tissues
Ga je allergieën met vertrouwen te lijf. Bijzonder zachte tissues en ultra-absorberend.
Kleenex® Allergy Comfort™ zakdoeken
Ga je allergieën met vertrouwen te lijf. Bijzonder zachte tissues en ultra-absorberend.

want to learn from the FAQs ?

Kimberly-Clark wil haar klanten beter begrijpen, vooral als het gaat over de juiste manier van weggooien. Want onjuist weggooien is schadelijk voor het milieu. Denk aan heldere aanwijzingen op niet-doorspoelbare producten. Huggies®  Babydoekjes en Kleenex®  doekjes mogen nooit worden doorgespoeld en zijn duidelijk gelabeld met een door de hele industrie goedgekeurd ‘Do Not Flush'-logo op de voorkant van de verpakking.  Kimberly-Clark werkt samen met belanghebbenden, waaronder waterbedrijven en handelsverenigingen, aan ideeën om de belasting van niet-doorspoelbare doekjes op het milieu te verminderen.

Kleenex® Allergy Comfort is een nieuw product, speciaal bedoeld om comfort te bieden bij een loopneus en tranende ogen. Doorgaans voorkomend bij mensen een allergie.   Het product is echter geen medisch hulpmiddel en heeft geen medicinale werking, wat betekent dat het zelf geen actieve werking heeft tegen allergiesymptomen.

Kleenex®  Allergy Comfort is een nieuw product specifiek bedoeld om comfort te bieden bij de symptomen van een loopneus en tranende ogen, die doorgaans voorkomen bij mensen met een allergie. Het Kleenex®  Allergy Comfort™ assortiment bevat vochtige tissues.  Ze zijn dermatologisch getest, zonder toegevoegde geur- en kleurstoffen en inkten, en zijn tevens oogheelkundig getest, zodat ze geschikt zijn voor gebruik rondom de ogen.   Kleenex®  Allergy Comfort™ tissues zijn bijzonder zacht en ultra-absorberend en bieden direct comfort bij de symptomen van loopneus en tranende ogen. Ze zijn hypoallergeen en worden geproduceerd met een gepatenteerde technologie die pluisvorming en stof vermindert.